neděle 21. února 2010

Někdo má narozeniny a já mám jen přání jediný

Štěstí, zdraví, štěstí, zdraví, ale hlavně vysokou návštěvnost. Když jsem jako malý kuře, kterýmu někdo dal do rukou interpunkci a diakritiku, napsal minulý rok v únoru svůj úvodní blogový příspěvek, který je opravdu klasou, ani ve snu mě nenapadlo, že bych snad mohl o svým životě psát až do dalšího února.

Změnilo se toho dost. To, o čem jsem vás celý rok zpravoval, i plno osobních věcí, který do blogu nepatří. Prožili jsme spolu pár příjemných i dost nepříjemných chvil, když jsem jako flameboy postupně ničil jeden velký knihkupecký komplex a posléze jednoho mrňavého skrčka z severních Čech (největší návštěvnost blogu vůbec). Zato jsem vás ale prý bavil svým líčením opileckých extempore.

Když mám teda ty svoje druhý narozeniny, nebudu chtít dárek já (to si nechte na duben), ale obdaruju vás. Ne dneska (protože můj stav mi to nedovoluje), ale během příštího týdne vám zkusím hezky vylíčit, jak jsem se tento rok ožral. A tentokrát už si z toho beru ponaučení, že na hodně dlouhou dobu se takhle nezřídím. Těšte se.

Jsem hovado faktu, ochlasta, detabuizátor, bestie a bezcharakterní mediální sketa. Jde mi jen o slávu, hodně čtenářů a peníze. Chci být špička. Chci moc. Jsem normální člověk, který to akorát neskrývá jako všichni ostatní, ale pálí to do vás ostrými. Myslím, že přesně proto mě milujete.

5 komentářů:

  1. Všecko nejlepší k narozenině:) Hodně štěstí, zdraví, lásky ...vlastně, prachů, flameů, návštěvnosti, nemravných návrhů od fešných čtenářek, komentářů a tak dále:)

    It's good to have you with us!

    OdpovědětVymazat
  2. taky vse nej!!! mimochodem... bude oslava? Ty alkoholiku :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Fluf: díky :)
    KŽ: díky. oslava nebude. čekám na tu tvoju, musíš dát vědět, abych moh napíct :) a rozhodně nebudu pít :-!

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší k narozkám, ty kořalo :-) Ty narozky bych ještě dodatečně oslavil, až budu zas v české kotlině, uvidíme jak obstojí tvoje abstinenství, zvu tě :)

    OdpovědětVymazat