neděle 2. ledna 2011

Novoroční ovládačka

Až se mě léto zeptá, co jsem dělal v zimě, budu se chechtat jako blázen. V zimě se dělá jenom jedno - odehrávají se ty nejlepší alkoholový dýchánky na světě.

Legendárnost letošním oslavám příchodu nového roku nelze rozhodně upřít, stejně jako jejich bujarost a rozmanitost, každý si tam něco našel. Někdo se zpukal v první hodině, jiní šli spát v deset, někdo jel vládnout beatům na disku v jednu ráno a vrátil se o půl šesté. Všichni jsme se ale klasicky ožrali, někteří zvraceli, já třeba jenom celej Novej rok prospal. Úvodní slova zakončím všeříkající fotografií:


Čeho jsme měli hodně, to byla vodka. Vodka se dá pít vždycky, hlavně s energiťákama, džusová kombinace přišla později. Pivaři letos svoje hody odložili na jindy a přešli na Kapitána a já společně s nima uznal, že to je úplně jiná liga, než ty patoky z Božkova. Ke konci jsem se chtěl sám trochu krotit a na svůj stav jsem si připíjel lemondama, srknul jsem si i citrusa, ale opět jsem uznal, že jsou to stále oprávnění ladder-leaders v žebříčku Splašky roku. Fernety jsme taky jako jediný nedopili. Novoroční přípitek probíhal nekonvenčně s dětským šampaňským aka Bublinkovým Robem a osobně jsem pocítil nechuť k dospěláckýmu šampaňskýmu, když jsme někdy v sedm ráno nechtěl pít tvrdej a začal jsem do sebe vpravovat bublinky, načež jsem skoro hned odpadl.

I letos jsme samozřejmě všichni společně zaútočili na otázku naší sexuality, důkazem byly hlavně fotky, které jsem ráno objevil ve foťáku a taky vzpomínky, které jsem objevil v hlavě. Co jsem si z toho všeho odnesl je prostý fakt, že ženy (až na výjimečné případy) k životu nepotřebujeme. Přátelství se letos ztvrzovalo všude, několik zajímavých poznatků a rad do příštích životů vám ale přinesu:

Když máte extempore v pokoji a na chvíli se z něj přesunete do sprchy, chtějte od toho pokoje mermomocí klíče, jinak se vám stane, že do pokoje vleze někdo úplně na šrot a blije vám na postel. Případně vám tam někdo poleze průběžně a bude se ptát, kde se zrovna nacházejí ostatní, jako byste to měli zrovna vy vědět.

Když pouštíte ohňostroj, snažte se, aby ho neodpalovali ti nejopilejší z vás.

Když chcete zápal plic, běhejte po venku v mínus patnácti v kraťasech, je to zdravý a posiluje to imunitní systém.

Když se řekne, že se na disku nepojede, vždycky se najdou aspoň dva lidi, kteří pravidlo poruší a vrátí se na snídani i s monoklem pod okem.

Když vám někdo udělá cucáka na krku, je lepší, když to není kluk.

Když jdete v devět večer s šesti džusama kilometr a půl opilí, vemte si na nějakou pevnou igelitku, pak to člověk musí každých pět minut sbírat ze země.

Když zpíváte českou hymnu a zapíjíte to fíkovou pičou (img), nebojte se inovovat - například za většinu slov dosazovat název ženského pohlavního orgánu ve vulgární formě na čtyři.

A na závěr už jen každoroční statistiky. Oproti minulému roku jsme se chovali civilizovaněji a dospěleji, škody jsme prakticky nenapáchali, jsme jednoduše frajeři. No a vítězem alkoholové maratonu se letos stal podle součtu množství vypitého alkoholu Peši a Kulda, kteří se dělí o první místo (33 jednotek), za nima jsem já (28 jednotek) a o třetí příčku se podělilo (25 jednotek) trio Houmi, Tom a Mara. Důkaz místo slibů na fotografii (větší náhled):


Jaké bude finální poselství? Všechno je opět otevřené!

4 komentáře:

  1. Krásně napsané :D
    Krásně pobavilo :D
    Šťasnej novej rok mimochodem :D

    OdpovědětVymazat
  2. A stejně chutnáš jak citrus, tak co si vymrčuješ :P
    Bez žen to nejde! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. A proč chodíš s šesti džusama v devět večer opilej... a skoro bez igelitky?

    To jsi nemohl vzít třeba koloběžku???

    OdpovědětVymazat