sobota 5. prosince 2009

Byl jsem celý rok hodný

Ráno jsem ve sklepě našel dvě flašky jelzina (jabko, višeň) a řekl jsem si, že Mikuláš by moh být letos fakt kámoš. Do sedmi večer mě nechával na vážkách a když už jsem si chtěl podřezat žíly z toho, že se na mě nebeská trojice řádsky vysrala. Ani jedné brikety nejsem hodnej a jelikož je to holý nesmysl, že bych snad tenhle rok zlobil, chystal jsem se dojít k závěru, že Bůh neexistuje a neseslal mi z nebe ani uhelnou imitaci kindrvajíčka. Jak moc jsem se mýlil.


Ty dvě kindrvajíčka jsem rychle snědl (brácha dostal mnohem lepší hračky, parchant malej!), ostatní si nechám na večer, kdy si dám Mikulášký maraton druhé řady Californication (Hank naděluje) a pak nějakej ten filmeček. A jestli si myslíte, že se tímhle dokázalo, že Bůh existuje, jste na omylu. Kdyby existoval, přibalil by do té tašky i ty dva jelziny.

1 komentář:

  1. Pořád jseš na tom ještě dobře, můj Mikuláš nepočítal s nečekanou změnou doručovací adresy a usoudil, že než se dostanu domů, dávno to stihne zlikvidovat sám... což je poměrně depresivní představa. Tobě to pořád nechává tu možnost předběhnout celej svět a bejt tím, kdo se zmocní těch jelzinů ve sklepě... :)

    OdpovědětVymazat