čtvrtek 3. prosince 2009

Mám dvojče!

Není moc optimální, když víte, jak Váš oblíbený (nejoblíbenější) či nenáviděný ("iHyi? To je ten vyhulbrk?") blogger vypadá. Nejsem tohoto zastáncem. Ale když můj blog čtou stejně z většiny mí přátelé, asi už není co skrývat. A tak vám povím: Adam Rippl mi dnes na youtube objevil moje zřejmě dávno ztracené dvojče. Navzdory nepochybným důkazům mí rodiče ale zapírají (tohle prosím musíte číst jen s pozitivním lékařským testem na těžkou ironii) (tu minulou závorku musíte taky číst s pozitivním lékařským testem na těžkou ironii) (ty dvě předchozí závorky asi nikdo nepochopí). Ale co vy, čtenáři, co vy na to říkáte? Ten člověk, to jsem prostě celej já aji s ušima. Zajímalo by mě, jestli má taky tak chlupatou pr-avou ruku.


Tak či tak, nechce se mi prostě věřit svým očím. Nejprve jsem se vyděsil, když jsem ho viděl. Pak jsem se začal smát. Potom jsem dostal depresi, když jsem si uvědomil, že se právě dívám sám na sebe a vypadám jak ten největší výmaz, výtěr, výpadek a výstřik. Ale na druhou stranu, nechtěli byste mít taky tak nadaný dvojče? Pan Muzikant.

I přesto všichni víme (vím to vlastně jenom já), kdo je mým jediným dvojčetem. Kdo to uhodne, má u mýho pseudobráchy jednu písničku. Malá nápověda: můj penis to není.

6 komentářů:

  1. No parada! Jak se hledaji dvojcata???
    P.S. Tome, naucis me hrat na kytaru? :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, Tome, kontaktuj ho. Fakt, bez prdele. Ať z toho taky něco má. Spousta těch pseudofilozofských pošuků by z tebe a tvýho bráchy měla neskonalou radost. A vsadím se, že vyniká v tom, včem ty zanikáš a obráceně. :D

    OdpovědětVymazat
  3. (já nechápu ani jednu těch tří závorek)

    OdpovědětVymazat
  4. "There are many copies, and they have a plan."

    OdpovědětVymazat