neděle 28. března 2010

Cenu za největšího ubožáka měsíce dostává Martina Čiklová

Bloguju, zase piju pivo a flejmuju. Akorát mě napadlo, že bych moh jen tak ze srandy tady každej měsíc udělit cenu za největšího ubožáka. Ale bylo by to stejně zbytečný, protože by to od ledna do prosince stejně pořád vyhrával Benedikt XVI., takže by to ztratilo smysl. Teď v březnu si ale zaflejmuju rád a cenu přeci jen udělám.

Nejdřív vám dám k nahlédnutí do malého historického okénka. Psal se rok 2008, když moje třídní vyhrála Zlatýho Ámose. Ve finále s ní skončila ještě jedna žena. Jmenovala se Martina 'Čikita' Čiklová a kdybych si, já blbec, nezapomněl vzít na finále do Prahy medaili za nejtrapnějšího, nejafektovanějšího a nejinfantilnějšího člověka, okamžitě bych ji na schodech korunoval a rituálně jí jednu vrazil.

Paní učitelka Banánová se totiž o post nejlepšího učitele ucházela už v roce 2006. Tehdejší prohra ji pravděpodobně poznamenala. I když vyhrála smskovou anketu Ámos Sympaťák, je to jedno. Sympatická není, když hlasujou lidi smskama, není to zrovna moc objektivní, nakonec stejně vyhraje ten, komu není líto ty peníze vyhodit - říká ten, komu druhej měsíc přišla ve vyúčtování částka 800,- Kč. Když se Čikitka přihlásila i pro rok - jo počkat, ona se teda nepřihlásila, přihlásily ji samozřejmě děti, které ji milují, jak jinak. Na děti to může svést vždycky, ale určitě tím nezakryje fakt, že kdyby jí to nebylo blbý, tak dá děckám domácí úkol, aby pro příště nevymýšlely pičoviny - 2008, vyvolalo to vlnu neskrývaného nadšení hlavně z naší strany, protože ta banánovka si nás dávala v smskách. Tyvole, tak když už je někdo jednou sympatickej, nemůže bejt dvakrát. Nakonec jsme jí setřeli úsměv ze slupky a totálně ji pošlapali napříč celou soutěží, protože jsme vyhráli, co jsme mohli a Čikitu jenom postříkala ta pověstná špína z kaluže, když zrovna projíždí kamion, však to sami znáte, drazí chodci.

Letos ji děti nominovaly zase. Jak ona to jenom dělá, že je tak skvělá a úžasná, vtipná, šarmantní a krásná, věčně optimistická, hravá a usměvavá. Zní to jak kdyby Srstka prodával psa v Chcete mě?. Jednoduše ta žena se prostě zase procpala až do finále. A vyhrála to. Což je hrozně vtipný.

Upřímně, to je jako chodit třikrát po sobě do miss, dokud už to porotu nezačne srát a tu korunku vám nakonec dá, abyste tam už nelezli počtvrté. Téhle bestii prostě není nic svatý, ona se přes tu nejočividnější ubohost opravdu zúčastní třikrát jedné soutěže, dokud jí to nevyjde a nedojede s dortem a nabubřelou slávou. V té porotě museli sedět asi samí zabedněnci, když většina byla pro, aby to letos Banánová dostala. Vidět ten patos potřetí, asi ji vypískám. Celkově mi není jasný, jak mohla prolízt celým tím sítem opakovaně už potřetí. Já bych ji vyhodil hned v prvním kole.

Blbost prostě kvete všude. Ne snad, že by mi tím Čikitka trhala srdce, já se jí spíš směju a poukazuju na ni, ačkoliv jí musejí být stejně všechny ty narážky na to, jak je pitomá, úplně volný. Ona je prostě taková splachovací. Mluví jako největší samaritánka, všechno dělá kvůli dětem, které jsou prostě tak vytrvalé, že ji do soutěže pořád přihlašují. Nepřeju jí to, protože je to srabský. Její výhra je možná zasloužená, ale spíš než to, tak by nad ní člověk zaplakal. A vysmál se.

Až se za dvacet let bude otvírat zoo s lidskou blbostí, potažmo prodejem orgánů na černém trhu, zasadím se o to, aby Martina dostala výběh a aby to dětem nebylo líto, vedle si budou moct pronajmout unimobuňku. Postavím ji za mříže, na hlavu jí dám korunku a ona bude hnít ve vlastní slávě. Pravděpodobně si toho stejně nevšimne. Metál pro Ubožáka blogu pověsím k popisné tabulce před klec. A navrch toho napíšu Groeningovi, aby mi na víkendy půjčoval Nelsona, který na ni bude za peníze ukazovat a posmívat se.

Čikita na Hrad!

30 komentářů:

  1. Čikita na Hrad =D =D =D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, mě Čiklová učila, a třikrát v té soutěži byla jenom protože ji děcka měla ráda a byla jim Čiklová sympatická a MILÁ.

      Vymazat
    2. Máš pravdu paní učitelka ČIKLOVÁ je ta nej nej nej učitelka na světě!!!!!!!!!!
      A je moc milá a hodná.

      Vymazat
    3. Jenom tka pro zajímavost, to my jsme s ní do Prahy jeli a vyhráli. Vždyť ji ani neznáš :D Náhodou když jsme vystupovali všichni čuměli :) A ty banánovko, sponzoroval nás Mcdonald :) Ale jinak v poho, tak si dej bacha na pusu :)

      Vymazat
  2. Jako pravděpodobnější bych vyděl variantu, že drahá Čikita už tak strašně srala porotce a porotkyně, že už jí to prostě museli dát (protože koho by bavili se na ni dívat po 4).
    Já osobně bych jí věnoval cenu "Zlatého Zátopka" za vytrvalost a k tomu doživotní zákaz účasti v soutěži.
    Radis

    OdpovědětVymazat
  3. když víš kámo o tom hovno tak o tom vůbec tady ani nemel... jsi totiž úplně vedle :D radši si dej ještě pivko...

    OdpovědětVymazat
  4. Kámo, o tom není potřeba vůbec nic vědět, tohle je krátké poukázání na polovinu špatných lidských vlastností, které jsou ztělesněné jedním člověkem.

    OdpovědětVymazat
  5. V roce 2006 se ještě neposílaly sms....hlasovali lidi v sále...kurňa, to je divné, že vyhrála sympaťáka už před tím, pochybuji, že stála přede dveřmi a přemlouvala lidi...dám si pifko a popřemýšlím nad tím....

    OdpovědětVymazat
  6. J8 jsem se finále sama zůčastnila s paní učitelkou Helenou chmelařovou a naprosto souhlasí

    OdpovědětVymazat
  7. Helena Gajdošová11. dubna 2010 v 16:19

    Naprosto souhlasím s článkem o Čikitě,kterou jsem na finále viděla se předvádět na vlastní oči. Naše děti, které byly na finále se svojí učitelkou ze ZŠ Lesní jí nazvaly Nikita (brutální). Krásně výstižné!!!
    Je smutné, když děti na vlastní oči zažily realitu života, jak ta nejtrapnější, nejnepřirozenější, nejnepříjemější a neskutečně toužící po vítězství učitelka vyhrála cenu Zlatý Ámos. Děti brečely a říkaly, že to přáli všem ostatním jen né téhle příšerné .....
    Hanba porotě!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne to porotě sláva!!! Jen ať je pořád taková. Paní učitelka Čiklová si svou výhru zasloužila a ty jí jen hloupě a bezmocně závidíš! Měla by ses stydět!!! Jsi jenom blázen. Ani ji neznáš. To nás na Porgu učila. Já vím, jaká je a budu jí bránit ať se děje cokoliv.

      Vymazat
  8. jo,jo přátelé, první může být jen jeden. Vylezte z těch zasíťovaných webových děr a běžte zkusit učit ty své rozežrané spratky, abyste věděli o čem tu darmo třískáte do klávesnic.
    Znáte přísloví "Přej a bude ti přáno" ?

    OdpovědětVymazat
  9. ČIKITA JE FUJ!ČIKITA JE FUJ!...Byla jsem na finále s naší paní učitelkou,která měla velkou šanci vyhrát...(samozřejmě jsme výhru přáli i všem ostatním,jen ne tomu ohavnýmu čikiblbovi!!!)když bylo vyhlášení a dozvěděli jsme se,že vyhrál čikiblb,málem jsem vyletěla z kůže,jak jsem byla nasraná a zklamaná.S třídou p.uč.Kunclový jsme se potom shodli,že se jí porota jenom chtěla zbavit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tvoje Kunclová... Musí to být kráva, když takhle s dětmi drbe tu nejlepší učitelku na světě jenom kvůli své hlouposti a závisti. Paní učitelka Čiklová je úžasná a vůbec ne namyšlená. Ona si tu výhru jediná zasloužila. Já vás nechápu. Proč to děláte? K čemu vám ty pomluvy,člověka, kterého ani neznáte jsou???... K ničemu. Tak jako ty vaše učitelky

      Vymazat
  10. anonym 12. dubna 2010 11:37
    - ty jsi ten článek asi nečetl(a), ne? Příště to zkus, bývá to zvykem. Protože až potom ti dojde, že mluvíš úplně z cesty a předhazuješ tu fakt, kterej absolutně nemá s článkem nic společnýho.

    OdpovědětVymazat
  11. Není to hezke takle pomlouvat ale mrzi me to tak trochu bych s vami mohla souhlasit.

    OdpovědětVymazat
  12. A vy tu učitelku znáte? Nebo jste ji viděli jen v sále? Jak můžeš soudit někoho, o kom nemáš páru???

    OdpovědětVymazat
  13. jak může někdo napsat něco tak ubohého..:D
    strávila jsem s čikitou tři roky na základce...a byly to nejlepší 3 roky!byla tak skvělá že jsme ji přihlásili do ámose..protože si to zasloužila a bylo nám jedno že to bylo podruhé.Probojovali jsme se až do finále..kde jsme byli nejmladší, a navíc jediní za celý Moravskoslezský kraj (z Prahy byli 3 učitelé)a prohráli jsme no a co? všechno slávu si odnesla emílie bučková..nebo jak jsme jí to říkali..:P...ale hlavně ty nemáš právo o ní psát tyhle nesmysly!kdyby jsi s ní strávil nějakej ten rok tak ti na tohle neřeknu ani bú..ale když ji neznáš?jseš ubožák..a je mi tě upřímně líto..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím. Jak se vlastně jmenuješ? Ona tě někdy učila?????

      Vymazat
  14. Vy prasata, trapáci, hajzlové a blbci. Ty vaše posrané učitelky, např, ta Kunclová nejstojí za nic. Jenom trapně závidí paní učitelce Čiklové její výhru. Vy o ní nemůžete nic vědět. To mě rok učila. Výmýšlela hry a zábavu. To, co mě naučila ona mě nenaučí deset takových učitelů. Ješ to ta nejlepší učitelka na světě a vyjste jenom trapáci trapní. Vždyť ji chudáka ani neznáte. Ona si tu výhru zasloužila narozdíl od těch vašich posraných učitelek. Jsou to jenom krávy, co na paní učitelku Čiklovou žárlí. Paní učitelka Čiklová je totiž jedinečná. Souhlasím tady s kolegyní nade mnou. Jak o ní můžete napsat něco tak trapnéo? Jak vy sami se můžete vy blbci takhle ponížit??,Jenom nám ji závidíte a to je všechno. Připadá mi, že neumíte nic víc. Je m i z vás špatně. Paní učitelka Čiklová si to rozhodně nezaslouží (její bývalá žákyně a dodnes její obdivovatelka a fanynka)

    OdpovědětVymazat
  15. Ach jo, lidi jsou blázni. Čikita je fuj...

    OdpovědětVymazat
  16. Dovol... Čiklová je ta nějlepší učitelka na světě, a když jsi ji viděl(a) jenom v sále, tak nechápu, jestli ti jde o to, sám sebe ponížit a nebo obsadit svou učitelku. Já prostě vím, že Čiklová je skvělá. BASTA!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Čiklová je prostě kráva bezmocná, nikdy se neměla stát učitelkou. Tak moc dychtila po tom vítězství, že se jí porota chtěla jenom zbavit. Já si myslím, že bychom měli ten spor ukončit...

    OdpovědětVymazat
  18. To ne!!! Paní učitelka Martina Čiklová je suprová a žáná učitelka na ní nemá. je zábavná, chytrá a milá. Je to ta nejlepší učitelka na světě, říkejte si, co chcete mě je to fuk. Aale bránit ji budu, to s pište.

    OdpovědětVymazat
  19. Máte pravdu taka posraná úča.

    OdpovědětVymazat
  20. Čiklová je super a to mi nikdo nevymluví...

    OdpovědětVymazat
  21. . Akorát ě napadlo, že bych moh jen tak ze srandy tady každej měsíc udělit cenu za největšího ubožáka. Ale bylo by to stejně zbytečný, protože by to od ledna do prosince stejně pořád vyhrával Benedikt XVI., takže by to ztratilo smysl. Teď v březnu si ale zaflejmuju rád a cenu přeci jen udělám.




    Nejdřív vám dám k nahlédnutí do malého historického okénka. Psal se rok 2008, když moje třídní vyhrála Zlatýho Ámose. Ve finále s ní skončila ještě jedna žena. Jmenovala se Martina 'Čikita' Čiklová a kdybych si, já blbec, nezapomněl vzít na finále do Prahy medaili za nejtrapnějšího, nejafektovanějšího a nejinfantilnějšího člověka, okamžitě bych ji na schodech korunoval a rituálně jí jednu vrazil.




    Paní učitelka Banánová se totiž o post nejlepšího učitele ucházela už v roce 2006. Tehdejší prohra ji pravděpodobně poznamenala. I když vyhrála smskovou anketu Ámos Sympaťák, je to jedno. Sympatická není, když hlasujou lidi smskama, není to zrovna moc objektivní, nakonec stejně vyhraje ten, komu není líto ty peníze vyhodit - říká ten, komu druhej měsíc přišla ve vyúčtování částka 800,- Kč. Když se Čikitka přihlásila i pro rok - jo počkat, ona se teda nepřihlásila, přihlásily ji samozřejmě děti, které ji milují, jak jinak. Na děti to může svést vždycky, ale určitě tím nezakryje fakt, že kdyby jí to nebylo blbý, tak dá děckám domácí úkol, aby pro příště nevymýšlely pičoviny - 2008, vyvolalo to vlnu neskrývaného nadšení hlavně z naší strany, protože ta banánovka si nás dávala v smskách. Tyvole, tak když už je někdo jednou sympatickej, nemůže bejt dvakrát. Nakonec jsme jí setřeli úsměv ze slupky a totálně ji pošlapali napříč celou soutěží, protože jsme vyhráli, co jsme mohli a Čikitu jenom postříkala ta pověstná špína z kaluže, když zrovna projíždí kamion, však to sami znáte, drazí chodci.




    Letos ji děti nominovaly zase. Jak ona to jenom dělá, že je tak skvělá a úžasná, vtipná, šarmantní a krásná, věčně optimistická, hravá a usměvavá. Zní to jak kdyby Srstka prodával psa v Chcete mě?. Jednoduše ta žena se prostě zase procpala až do finále. A vyhrála to. Což je hrozně vtipný.




    Upřímně, to je jako chodit třikrát po sobě do miss, dokud už to porotu nezačne srát a tu korunku vám nakonec dá, abyste tam už nelezli počtvrté. Téhle bestii prostě není nic svatý, ona se přes tu nejočividnější ubohost opravdu zúčastní třikrát jedné soutěže, dokud jí to nevyjde a nedojede s dortem a nabubřelou slávou. V té porotě museli sedět asi samí zabedněnci, když většina byla pro, aby to letos Banánová dostala. Vidět ten patos potřetí, asi ji vypískám. Celkově mi není jasný, jak mohla prolízt celým tím sítem opakovaně už potřetí. Já bych ji vyhodil hned v prvním kole.




    Blbost prostě kvete všude. Ne snad, že by mi tím Čikitka trhala srdce, já se jí spíš směju a poukazuju na ni, ačkoliv jí musejí být stejně všechny ty narážky na to, jak je pitomá, úplně volný. Ona je prostě taková splachovací. Mluví jako největší samaritánka, všechno dělá kvůli dětem, které jsou prostě tak vytrvalé, že ji do soutěže pořád přihlašují. Nepřeju jí to, protože je to srabský. Její výhra je možná zasloužená, ale spíš než to, tak by nad ní člověk zaplakal. A vysmál se.




    Až se za dvacet let bude otvírat zoo s lidskou blbostí, potažmo prodejem orgánů na černém trhu, zasadím se o to, aby Martina dostala výběh a aby to dětem nebylo líto, vedle si budou moct pronajmout unimobuňku. Postavím ji za mříže, na hlavu jí dám korunku a ona bude hnít ve vlastní slávě. Pravděpodobně si toho stejně nevšimne. Metál pro Ubožáka blogu pověsím k popisné tabulce před klec. A navrch toho napíšu Groeningovi, aby mi na víkendy půjčoval Nelsona, který na ni bude za peníze ukazovat a posmívat se.




    Čikita na Hrad!





    Čiklová je super a to mi nikdo nevymluví...

    OdpovědětVymazat
  22. nemuzes rikat takove veci o lidech ktere neznas jak uz tu psala moje spoluzacka je to nejlepsi ucitelka kterou znam a moc ji odbivuju ty ji jen zavidis ze ji maji lide radi,protoze je zabavna a ma obdiv od mnoho lidi. Tak tady nepis takove kraviny!uprimne te lituji že musis pomlouvat lidi jen abys ziskal nejakou pozornost...

    OdpovědětVymazat
  23. Presne! :D love you sis :-***

    OdpovědětVymazat