úterý 23. března 2010

Otázka rodičovství

Všichni bloggerští i nebloggerští, mám pro vás palčivou otázku. Jelikož mne už trošku znáte, je vám jasné, že blog někdy používám jako deníček a když už ne jako deníček, tak jako lodní deník všech (vlastně většiny, všech radši ne) svých chlastacích akcí. Dozvíte se zde, kde jsem byl, s kým jsem tam byl, co jsem všechno vypil, kdo je toho svědkem a jak jsme všichni dopadli.

Když jsem dneska vyvážel trávu, napadlo mě, jestli mí drazí rodičové můj blog čtou. Vím, že o něm ví. Ví o něm od těch sladkých dob Dobrovských, takže teoreticky to možné je. Nedovedu si zrovna představit, že by si sem každý týden najeli, hlasovali v anketě, přečetli si, kde jsem se opil a pak se na mě doma usmívali, jakože o ničem neví.

Takže mám doma buď hodně dobrý herce anebo jsou děsně čestní a fakt jsem nechodí. Já nevim. Kdybych měl děcko a věděl, že má blog, fakt si nejsem jistej, jestli bych dokázal mu tam nevlízt. Je to jeho soukromí, je to jako, kdybych mu třeba chtěl číst smsky v mobilu, což bych třeba neudělal. Ale zase je to hovno soukromí, když si to píše na internet. To je fakt dilema. V mých očích třeba vyrůstat andílek a ve skutečnosti to bude strašnej skřet a pardál. Jako rodič bych to fakt chtěl vědět. Jestli nekouří, nechlastá až moc (jako zas bych nebyl naivní, žejo, #tyvole) a jestli si nedává někde na vlakáču lajny se svou gothic aktuální přítelkyní, případně jestli se nelíbaj v hubě s žiletkama, jak to dělali v Bladeovi, prostě takový ty věci, co patří k dospívání.

Až budu rodič a moje děcko bude mít blog, jsou tu tři možnosti. Buď mi to bude jedno nebo sem budu chodit a pod nickem Taťka psát: "Jen počkej, až dojdeš domů, ty malej parchante! Ti zmaluju prdel, že si dva tejdny nesedneš!" anebo pod nickem Anonym psát: "Drsný vole, seš fakt hrubej, tvůj otec na tebe musí bejt kurva pyšnej!". O důvod víc, proč nechtít chytrý děti, který blogujou.

Vy byste se zachovali jak? Hm? Mami, tati, máte poslední možnost se projevit. Anebo mlčte navždy.

6 komentářů:

  1. Nemyslím si že čtení blogu je narušení soukromí. Blog je sice deníček, ale poněkud jiný deníček než ten co si naše babičky psali potajmu a schovávaly ho pod polštářem. V tvém případě se "vypisuješ" z kocoviny na veřejně přístupnou stránku takže navštěva rodičů je riziko které musíš být ochoten podstoupit:-D
    Radis

    PS: ještě mě napadá blokace svojí vlastní IP :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Je fakt, že je to docela adrenalin, kterýho jsem si vědomej a kterej si docela užívám :) Jasný, že s tím počítám, že si to může číst někdo, koho bych si zrovna nepřál mít mezi pravidelnýma čtenářema, ale o to je to možná ještě zábavnější :)

    OdpovědětVymazat
  3. já co že to nemáš za "průser", když čtu "otázka rodičovství" a ono je to takhleeee... jooo, chlapče, to Ti neporadím, tak jsem hodná ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. pockej az prijdes domu, ty darebaku!

    OdpovědětVymazat
  5. Jen počkej, až dojdeš domů, ty malej parchante! Ti zmaluju prdel, že si dva tejdny nesedneš!

    OdpovědětVymazat
  6. Tomášku, Ty jsi mě ale zklamal... Asi Tě vydědím!

    OdpovědětVymazat