sobota 7. listopadu 2009

Můj malý chlupatý kamarád

Jestli si zase myslíte, že jsem něco pil a tudíž jsem pro vás alkoholik, tak jste na omylu. Tento mýtus vám každopádně vyvrátím až se zas někdy opiju. Střízlivej se vám zpovídat nebudu a kdo mi nevěří, má smůlu a jeho problém, že doma v ledničce nemá ve-šlkčjflsd (jméno jsem zapomněl) zelené - ačkoliv bílé - víno, ze kterého si může dát každý den jeden lok.

Asi za to může ten jeden lok před spaním, než jsem usnul u novýho dílu Fringe a dneska se probudil a nachytal, jak mám ruku položenou na klávesnici, kdy jsem zjevně v poslední křeči chtěl někomu napsat, že jdu spát, a taky mi chyběl jeden mikrometr. Nebýt toho µm, tak už dneska nemusím snídat, protože bych se dozajista nasytil myší. Akorát by na tom vypadalo blbě, že by mi nadosmrti z huby visel kábl.

Příjemné probuzení prostě vypadá jinak, ale jen díky němu jsem totálně omámený na youtube narazil na člověka, co si říká StrojCasuCZ a já myslím, že je to génius, který čekal, až ho já, jako poslední člověk na Zemi, konečně taky objevím a budu ho přeposílat všem známým, kteří mi řeknou, že je to starý. S poraněným egem jsem se jen tak brouzdal řekou jeho staro-školními videi a narazil na maskota devadesátých let. A to mě ponouklo k tomu, abych už podruhé napsal e-mail do ČT a vyčinil jim, že takové televizní skvosty přece nemůžou nechávat hnít v archívech, ale sfouknout z nich ten prach, který do toho archivu určitě musí navážet až z Jizerských hor, protože si jinak nedovedu představit, kde se tolik bordelu vezme.

Poznejte proto mého malého chlupatého kamaráda, který se mi stejně úspěšně, jako legendární hry bez hranic, vyhýbá. Alfe, býval jsi mi vším!

A už mě volají dolů, abych vstával. Svět je tak zlej, že určitě zas budu loupat ořechy.

2 komentáře: