neděle 27. září 2009

Papež


Co to jako je? Děláte si ze mě prdel? Takhle vypadá zpravodajství. Včera v rádiu třeba: "Papež přiletěl, je v restauraci a dal si kuře na několik způsobů." No a tak co jako? Koho. To. Zajímá? To je nějaká důležitá zpráva?

On si sem prostě přiletí, mává rukama, rozdává moudra. Odletí. K čemu ten člověk je? Co významnýho udělal? Co přesně za minulej měsíc udělal? Co změnil? Církev je mašina na peníze. Je mi jedno, jestli je někdo věřící nebo není, ale já nejsem a nikdy nebudu. Naprosto odmítám tu myšlenku už jen z důvodu, že nechápu význam církve. Káže vodu, pije vínu. Dává lidem nějakej cíl, kam se upnout. Klid v duši. To je moc krásný. "Milujte se, žijte z mála." Na to bych asi odpověděl: "Tak se sakra vystěhuj z Vatikánu do Peru a živ se oplatkem a vínem, když ti to stačí." Úplně mě rozčiluje, jak se z toho všeho dělá takový divadlo. Štavlo mě to, i když tu byl Obama. Ale ten aspoň přijel za účelem, nějaký schůzky, jednání, blabla. Papež přiletí, dá si kuře na několik způsobí a jde mluvit do davu, aby se ukázal, že ještě nepotřebuje kapačky. Fakt ho nesnáším, nesnáším církev a nesnáším jejich bohatství, jejich nadutost a to, že dávaj lidem falešnou víru, že se stavěj přírodě a vědě, která má pravdu. Totálně mě to teď rozhodilo a posílám do Vatikánu jeden krásnej pozdrav. Moc! Moc! Chtěj moc! Chtěj prachy! A dělaj z lidí idioty! Ovce. I kdyby byl nějakej Dan Brown největší lhář světa, stejně mu budu věřit. Protože jeho lžím se dá aspoň věřit.

Jděte s papežem do háje, nechte ho hnít doma a ať se do nás laskavě nesere.

2 komentáře:

  1. http://www.myspace.com/phoenixxx2

    "papež smrdí sírou!" na koncertě jsem šílel. ale tak jako samozřejmě nejlepší "jsem duch lesa! NA CESTĚ PRAVDY! JSEM DUCH LESA! NA CESTĚ PRAVDY NA CESTĚ PRAVDYYYYYYYYYYYYYYYYY"
    AAAAAAAAAH

    Kubíík K.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejhorší na tom je, že se v klidu domova díváš v neděli na televizi a najednou "Mimořádné zpravodajství" - Papež přiletěl na letiště, Papež odjíždí z letiště svým PaPá mobilem, rozdává moudta atp. Hnus ten Papež.

    OdpovědětVymazat