úterý 8. září 2009

Už zase skáču přes kaluže

Pevně věřím, že nejde o prázdné poblouznění.

Jsem unaven svým životem. Omezím určitý činnosti. Míň netování. Víc sportu. Naučil jsem se hrozně dobrej trik se svým břichem a je to fakticky vtipný, ale i když to vyvolá salvu smíchu, je na tom to blbý, že se tím vlastně sám ztrapňuju. Což zrovna nechci. Je fajn, udělat si sám ze sebe srandu. Ale prostě ne.

Proto jsem se dal trošku na ten sport. Tělesnou aktivitu. Není to sex, hned pro úvod. Teď jsem se třeba vrátil z lesa, když jsem s kamarádkou běhal. Fakt. Já běhal! Sice mi to málem urvalo plíce a způsobilo krvácení do mozku, ale běhal jsem. A jelikož jsme si řekli, že čtyřikrát do týdne, tak to bude záhul. Navíc každou středu budu chodit plavat. To fakt budu, to už mám jasný z minulýho roku. K tomu je v pátek volejbal. Taky nějakej ten "pohyb". A úterní taneční, to bude taky maso. Sem tam si udělám nějakej ten klik, shyb, sedleh, palačinku a chleba s rybím tukem a hned bude líp.

Váš blogger se prostě rozhodl, že na svý zbrusunový (ještě neexistující) sexy tělo bude získávat nové čtenářku. Tak se mu neposmívejte, ale přejte mu to. A držte palce.

4 komentáře:

  1. já jsem dneska běžel domů, abych to stíhal a zrovna JÁ, JÁ, ten desetibojař před prázdninama, jsem to málem nevydejchal těch pár metrů. to je těma prázdninama, noo..cigára, chlast a v poslědní době pořád dýmka..soundtrack k mýmu současnýmu lifestyleu je první deska arctic monkeys.

    Kubíík K.

    OdpovědětVymazat
  2. normálně mě napadá nová kapela. Self-Destroyer :D

    OdpovědětVymazat
  3. Běhat? Plavat? Posilovat? Povíme si za měsíc.

    OdpovědětVymazat
  4. Plavání mi zůstane. Běhání možná. Posilování ne. Ale běhání a plavání, na to sázim :)

    OdpovědětVymazat