sobota 25. července 2009

I blogger musí někdy spát

Určitě jste zaznamenali, že toho teď moc nenapíšu. Určitě je o čem psát, o zajímavosti přímo zakopávám. A že jich zrovna tenhle týden nebylo málo. Tak například jsem něco vyhrál. Třeba tady je taková jedna to. No a pak na ještě jinde jsem díky Gůdymu vyhrál DVDčko a poukaz na nákup v parfumérii za pět set korun českých (už mám dva, cheche, hádejte, co letos bude nadělovat ježíšek?). Samozřejmě děkuji svému oblíbenému (nejoblíbenějšímu) měsíčníku ČILICHILI. To by asi tak stačilo, je vidět, že mi konečně ta závislost na internetu přinesla nějaké ovoce. Takže mami, tady to máš. Už mě od počítače nikdy nevyháněj.

Hlavně jsem ale chtěl poukázat na tohle: Pravděpodobně jste zklamáni vy všichni, kdo jste čekali, že se budu řídit dle "co den - to příspěvek". Tento měsíc je zatím nejslabší (únor nepočítám) a zůstane jím. Jsou přece prázdniny.

A v týhle džungli, tuhle noc, tenhle lev .... spí.

2 komentáře:

  1. Gratuluji! Ale takhle kašlat na čtenáře a pak jim říkat, že se toho děje tolik. To je proti mým bloggerským pravidlům:) Jednoho dne je sepíši a změním svět! :)

    Nejmíň čekám ale podrobnej článek o tom tvém novém přenosném kapesním zázraku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejmíň čekáš - to jako abych ho ani nepsal? :)

    OdpovědětVymazat