středa 29. července 2009

Můj historicky první bleg

Nejsem žádná máčka a navíc se toho nebojím. A chlubit se klidně budu, je to totiž moje peří. Teda teď už je moje.
Abyste věděli, tak na stránkách twobits.cz proběhla jedna bloggerská soutěž, kde jsem vyhrál (ano, sám jsem tomu zrovna moc nevěřil) první cenu. Netbook Acer Aspire One (prosím vás, ty kecy, že Acery jsou na dvě věci si nechte pro sebe, jo?). Původně jsem o tom ani nechtěl psát, ale zase si to třeba můžu napsat do životopisu a Fluf mě přesvědčil, takže opravdu píšu.
Co bych netbooku vytknul? Vůbec nic, protože je to netbook, takže prakticky nemůžete očekávat domácí kino a jednu z těch "vykopávek" co Gates posílá na hraní vnoučatům. Jde jen o ten nezvyk, že obrazovka je čtyřikrát menší, klávesnice dvakrát (ale píšu na ní suprově, takže rozdíl ani nepoznávám) a občas to nestíhá, ale oni to ti kluci z Aceru taky nevymysleli proto, abych na tom pařil Assassin's Creed od rána do večera. Takže zápory (zatím) vůbec nehodlám nijak rozebírat. (možná chybějící mechanika, ale jak jsem říkal, to se vědělo dávno)
Naopak co bych pochválil? Fešný dyzajn, je to přenosný, takže ani moucha jako já nemá problém to přenýst do pokoje po schodech. Má to Wi-Finku, takže třeba zrovna tento blog můžu psát v pohodlí svojí postýlky. Tu bych taky klidně moh' ukázat na webkameře, co tu je a dát vám k tomu přes skype komentář (vlastně bych vám popsal, jakou polohu zaujímám večer a jakou ráno). Že se mi krásně píše na klávesnici už jsem zdůrazňoval (no, ony ty roky ZAVu opravdu k něčemu jsou, nemyslete si) a že to má dobrou výdrž, to je taky plus. Jsem tedy naprosto unešen, poslouchám songy z flashky a koupil jsem si myš, protože na touchpad nemám nervy. Tento úžasný netbook mě stál jen 235 korun i s DPH, takže aukro se může bodnout. Znamená to, že bychom se mohli dočkat více blogů (i z terénu) a celkově si teď užijem mnohem víc srandy. Začíná mě mrzet, že už nejsem uživatelem twitteru. Sakra :(
Očividně mi přálo štěstí, budu tu až do rána, tak jsem se chtěl zeptat, jestli nevíte o nějaký soutěži, kde vyhrát GPSku. Celkem by bodla.
A prosím vás, ten nadpis není překlep, opravdu tam má být "e". Ale to vám určitě došlo.

4 komentáře:

  1. Léta ZAVu? Kolik píšeš za minutu?:)
    A ty sis zrušil svůj twitterový účet?

    OdpovědětVymazat
  2. Zrušenej je už dlouho, mám dojem, že jsem o tom dokonce psal (teď nevím jistě). Za minutu už si nepamatuju, ale vím, že když za mnou učitel přišel opsat si ten výsledek, řekl "to je snad rekord ne?" Z toho se ale blbě usuzuje, protože nevím, jestli na škole nemáme lemply :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak už ho máš, doma, jo? Toš kdy si mám přijít pro provizi? :-)))

    kingzaba

    OdpovědětVymazat