pátek 10. července 2009

Rock for People, den poslední (4/4)

Podpořte hledání Karla na facebooku

Každý příběh nějak končí, ať už otevřeně anebo uzavřeně. I nekonečný příběh jednou zkončí, protože vypravěč taky musí někdy večeřet. A jelikož vy už byste určitě rádi, abych dostal hlad a zmizel se najíst co nejdřív, nebudu to protahovat.

P. Henych & G-Bod [40%] - Kdo to poslouchá?
Clou [70%] - Neposlouchám je a stejně znám všechny písničky. Svět je divnej.
Ignite [90%] - Slyšel jsem je poprvé, třetinu jsem prospal, na konci jsem hlídal věci Flufovi, kterej s válečným pokřikem: "Pohlídej mi to, jdu dělat dopředu pičoviny!" vlít do kotle. A stejně jsem si to sakramentsky užíval.
Sunshine [80%] - Top Top the Radio, Victim is antoher name for lover a tím moje znalost SVNSHINE končí. Ale celkově to bylo dost zábavný.
Bloc Party [100%] - Kick-ass pro Arctic Monkeys. Sakra, nemusíte mít veselý a rozjařený písničky a stejně můžete udělat megashow. Bloc Party druhá nejlepší kapela fesťáku, jsem za ni vděčenej, ale plyne z toho ponaučení, že bych se měl doučit ty zbylý texty.
Placebo [30%] - Jejich písničky si s ohromnou chutí pustím na yt, ale živej koncert byl příšernej. Seděl jsem vzadu, psal smsky a hrál na mobilu sudoku.
Underworld [90%] - Kdyby aspoň trošku obmnělili styl písniček, na konci už jsem se nudil, ale zase se na to dalo tančit jak hrom. Yes, iHyik, Mr. Dancer!
The Fake Tapes [50%] - Na tohle mě vytáhl Fluf, že jsou prý hrozní. Zas tak hrozný to nebylo, muzika se mi líbila, ale když tam ten emař začal zpívat na svoje dylynky v publiku, blil jsem. Několikrát jsem chtěl odejít, ale někteří z týmu to brzdili. Když "zpěvák zpívá" a není mu rozumět ani slovo, je to hodně špatný. Vyhodit!

Večer pak proběhl hovno pochod, prozevlili jsme se trochu, někteří se opili. Nespali jsme, odjeli jsme asi v sedm/osm a já spal, kde to šlo (autobus na vlak, vlak, čekáni na autobus, v autobuse, u Ondry, ve vlaku, doma). Počkat? Taky jste to slyšeli? Do-ma? No jo! Vždyť já už jsem DOMA!

3 komentáře:

  1. kurna s PLACEBO nesouhlasim slysel sem je poprve a zamiloval sem si je .....a jeste nas byly fajn holciny

    OdpovědětVymazat
  2. Ondro....spíš ty holčiny, ne? :P Ale jasný, ostatním se to taky líbilo a mě se Placebo (hezky doma, v klidu) taky líběj, ale ten živáč fakt hrozný

    OdpovědětVymazat
  3. Hm Placebo. Tak na živo to nebylo ono, zvlášť když si uprostřed dali pauzu, nikdo nic netušil, část pulika odešla. Pak se vrátěj, zase začnou zpívat (někdo to komentoval jako "pauzu na jointa"). 3 písničky a už jsou zase pryč. Na jednou se zase ojevili a dozpívali si a odešli. Celkovej dojem je lehce pozitivní, ale mohlo to bejt určitě lepší.

    OdpovědětVymazat