čtvrtek 21. května 2009

Knihkupectví Dobrovský - nízkorozpočtový humor?

Také jste měli rádi Go Go Šou a Novoty - výborné pořady prošpikované jadrným humorem a celovečerní zábavou? Ano, ano, dnes už jen VZPOMÍNÁME. S knihkupectvím Dobrovský mají možná tyto "show" mnoho společného. Je to revoluce! Propojit reality show, zábavný pořad a oscarové drama, to dá práci. Tedy, vlastně ani ne.

Vám, kteří o této "kauze" slyšíte poprvé, doporučuji přečíst si tento článek: Knihkupectví Dobrovský - na každou svini se vaří voda, ale nezapomeňte ani na Dobrovský - pokračování a snad i ukončení (jak naivní nadpis). Určitě si všimněte komentářů lidí, kteří mají s touto firmou také "velice dobré zkušenosti" a jak se věc vyvjíjí, to už je věc tohoto článku.

Poté co slíbená hodnota měla být odeslána ve výplatním termínu 15.5. 2009 se nic nedělo, jen čekalo. Dnes je krásný 21. květen 2009 a někde je asi chyba. Voláme paní účetní. Nakonec se nám to opravdu povede a dovídáme se, že peníze odeslala 19.5. (proboha proč???) a jelikož mají účet u jiné banky, může pravděpodobně převod trvat kolem tří dnů. Počítejme spolu: 19. - 20. - 21. - odpustím jim i toho 22. Zítra se tedy vše rozhodne. To ale stále nevylučuje, že jsou ve vedení trochu neschopní. Já jsem ale jen nízký člověk, který tomu pravděpodobně nerozumí, proto už nehodlám utrácet peníze za telefon.

Svým prvním článkem jsem jim ... zaspamoval... jejich stránky http://www.knihydobrovsky.cz, byl jsem ale úspěšně promazán. Sekci zaměstnání raději "zrušili", takže zmizely nejen moje komentáře, ale i komentáře těch, kteří nejsou s jejich prací spokojeni. Tomu se říká odvaha. Alespoň jeden odkaz mi tam ale nechali, děkuji mockrát, už za vámi letí pár nových pěkných pozdravů.

Pro vás, čtenáře vzkážu, abyste se neustále této firmě vyhýbali obloukem, tedy samozřejmě za předpokladu, že vás baví vymáhat své peníze z někoho jiného. A vám, mí drazí Dobrovští? Stále existují ty milé záležitosti, kterým se říká trestní oznámení, Černé ovce či Občanské judo. Chcete být slavní? Není problém.

AKTUALIZACE: Tak a mám zakázáno přidávání komentářů ze své IP adresy. Chytrý krok, ale nebojte se, já si ho obejdu :-)

DRUHÁ AKTUALIZACE: Sekce "Kniha nápadů, zlepšení a Vašich přání na nás" byla také po mém dnešním jediném příspěvku zrušena. Tedy její komentování :-))

11 komentářů:

  1. Ty jejich stránky půjdou tímto stylem úplně kamsi :-D což bude zajímavý, teď už tam není jediná kolonka, kam by třeba člověk mohl napsat svůj názor či komentář, takže alespoň jedna věc se ti povedla :-D a tak to má být

    OdpovědětVymazat
  2. i když musím poupravit ten minulý příspěvek, prostor pro komentáře se tam stále ještě najde :-D například v sekci OC Arkády Pankrác jsou dole příspěvky, viz: http://www.knihydobrovsky.cz/clanky/praha-oc-arkady/praha-oc-arkady

    OdpovědětVymazat
  3. :-) Díky, na ty si posvítím příště. Rovná se pondělí :-) Jak já je nenávidím :-((

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavu vuhůru xD Co Tě nezabije to Tě posílí

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se situace vyvíjí? Čekáme na nové informace :-)

    OdpovědětVymazat
  6. http://symbiothic.blogspot.com/2009/05/dobrovsky-jdeme-slavit.html
    Takto se vyvíjí :) Už se to dokonce i vyvinulo a snad se to už nikdy nenavine :-))

    OdpovědětVymazat
  7. ....taky ale nejseš moc chytrej, ty brňáku prašivej....zaspamavot umí každý blb....jako děcko z mateřské školky, zkus najít jinou zbraň, ty cajzle z pod Špilberka...:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Podívej, předně nejsem vůbec brňák, takže už tady je to trošku na hraně. A ani nevím, jak jsi na to přišel. Bohužel nemám peníze na obrovskou letákovou a billboardovou kampaň a upřímně bych tě chtěl vidět v mé situaci. A proti takovejm mrchám jako je Dobrovský bohužel neplatí žádný "férový" a "ne z mateřské školky" zbraně. Chtěl jsem, aby si to lidi četli a aby o tom věděli. Vrazil jsem kudlu přímo na místo, kde by je to mělo bolet nejvíc a podle návštěvnosti, čtenosti a podle komentářů soudím, že je to opravdu bolelo. I podle jejich vlastních reakcí. Ehm a cajzl zpod Špilberka? No nevim :o) Ale nechám si poradit, jestli máš něco lepšího ;o)

    OdpovědětVymazat
  9. A to jsem tam chtěla jít na brigádu...po všech těch článcích a komentářích jsem si to hezky rychle rozmyslela xD

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám s touhle firmou úžasné zkušenosti, nejen že jsem byla tři měsíce bez peněz a bez smlouvy, ale teď kdy jsem ukončila pracovní poměr,tak si paní účetní dovolí tvrdit, že jsem na nemocenské a nemá se k tomu, aby mi poslala zápočtový list a proplatila zbytek dovolené, tohle jim přeci nemůže procházet věčně!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Potřebovali by milou návštěvu z Inspektorátu práce. A čím častěji, tím lépe. Bohužel ta mjejich pochybení jen málokdo nahlásí, takže jim procházejí i horší věci. Například i výpověď se zpětným datem.

    OdpovědětVymazat