středa 26. srpna 2009

Klišé používám jako vycpávky do podprsenky

Divím se, kde se ve mně bere ještě ten cit pro jazyk? Jo, chápete, že prostě nepíšu "byl sem tam" a "pil sem enom slivku" a "su v piči". Já to takhle prostě nezkracuju, to je hrozně zvláštní, protože kdybych to tak zkracoval, moh by ten blog normálně úplně vstoupit úplně do nový dimenze. Znáte to. Przníte slova a je to hvězdná brána a na druhý straně pijete s ostatníma úspěšnejma bloggerama...

To vlastně musím vysvětlit. Když píšete sprostě, prostě, hrozně, tak ani nemusíte hledat ve slovníku popkulturní narážky. Ono je to vtipný za vás. A tihle bloggeři jsou kurva dobří, ale já jsem to teď zakřik, takže držím hubu a jedu si svoje štýlo. JO! To mi připomíná...

Jednou za život by každej měl jet do Pardubic. Normálně za těma ghettařema, ej kmon fellaz. Oni totiž maj svůj úplně geniální jazyk. "Seš níírenka, di do píry, nalož mordor, nir nedělám, práre, jedu pryr, zmizni, ghettaři tataři, osudová chvíle a taky láličovy palbirky". Já to neodsuzuju, já to chápu, ale stejně se tomu směju, protože je to hrozně směšný. Ne, fakt, kdybyste to slyšeli, budete se smát jak práre. I když teď jsem to asi použil špatně.

Abych se vrátil k tý hvězdný bráně, tak za ní už mám svoje bloggery. Oni tam jsou prostě a chlastaj to mochito a ten gambrinus a ty stalinovy slzy s tím džusem. No a čuměj na tu hvězdnou bránu a pak Fluf podá ten gambrinus (říkám gambrinus, ne pivo) Hurleymu a řekne "podrž mi to, du dělat py*oviny" (má tam být "č" kdyžtak, kdybyste nevěděli) a vlítne skrz tu hvězdnou bránu a odloví se mnou v Olomouci pár kešek a jde zas zpátky, akorát už tam nemá ten Gambrinus, protože mu ho vypil Of*a (nikdy nevim, jestli tam má být c/č) a kowakova se tomu v dálce směje a paří na nějakou kapelu. Gůdy je kamarád a rád by se za mnou vrátil, ale zapomněl si klíče jak nejsou klíče, není Florida.

Tak a jsme zase u toho, že si stěžuju.
JENOMŽE,
teďkon mám úplně super náladu, protože holky jsou nejúžasnější stvoření na tomhle světě.

A nende vo lásku, nende vo seks, já už su prostě takové. Takové melancholické magor.

Jo a dobrej nadpis ne?

4 komentáře:

  1. Dude, tys musel dávat nějakej dobrej matroš, když jsi to psal, co?:)

    Jo, a když jsme u těch bloggerů a holek, tak mrkni na Aliena a najdi si tam nějakej článek typu "Všecky ženský jsou děvky". Čistě v rámci vyslechnutí opačného stanoviska - http://alien.bloguje.cz/803578-neznama-holka-v-posteli-do-60ti-minut.php :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten chaos v článku jsi měl opravdu v hlavě, nebo jsi použil generátor náhodných slov? :)

    OdpovědětVymazat