sobota 29. srpna 2009

Smrtonosně

Já jsem pravděpodobně už profláklej tím, že nemám rád Bruce Willise. Taky se všeobecně ví, že jsem neviděl žádnýho Terminátora. Všichni už tak nějak dlouho tuší, že nejsem fanoušek kultovního Červenýho trpaslíka, že mi to prostě nic neříká. Ještě jsem taky neviděl Forresta Gumpa, ale neříkám, že nechci. Taky jsem dal třeba Pulp Fiction jen čtyři hvězdičky na čsfd. Občas si i poslechnu Lucku Vondráčkovou a Leoše Mareše.

Jsem prostě známej, že nemám rád tohleto škatulkování a zařazování do stylů a jestliže je něco světově uznávanýho a mně se to nelíbí, tak to není kvůli tomu, že chci být nutně odlišnej, ale prostě proto, že se mi to nelíbí, to už by taky někteří mohli vědět.

Ale neměl bych s tím tak okatě čeřit vodu, zvlášť třeba dneska, když mi Hurley napíše, že se jde koukat na Smrtonosnou zbraň 4 a já mu na to odpovím, že nemám rád Willise, tak to jsem to očividně hodně pošlapal. Na svoji obranu chci jen říct, že Mel Gibson je frajer a Smrtonosná zbraň jednička je hodně dobrej film.

Ostatní jsem neviděl. A ne, nestydím se za to.

3 komentáře:

  1. Smrtonostnou past 4 sem viděl před pár dny. Až na pár extrému se na to velice dobře kouká. Jen by mě zajímalo, v čem Leoš či Lucka vynikají na Brucem :)

    4* pro Pulp Fiction, když ho vidíš 20 let po premiéře, je celkem běžné. Ale Foresta by jsi měl dohnat :)

    OdpovědětVymazat
  2. A to jako čekáš, že tímhle si to u mě nějak vyžehlíš?

    OdpovědětVymazat
  3. Ne, ale když jsem pořádně neviděl ani jeden film a pak si spletu zbraň a past? Pf, začátečnická chyba :P

    Nevynikají, Bruce prostě jen nemám rád, to je celý.
    Forresta mám doma, už se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat