neděle 23. srpna 2009

Ty soboty jsou propastný

Já nevim, jestli jste si toho všimli, ale kdo jinej by si toho měl všimnout, kromě mě? Vy sem prostě v sobotu nechodíte. Já tu v sobotu taky byl a to jsem jel do Prahy (bájdvej to hodnotím jako akci léta, protože jsem byl úplně unešenej) a dneska jsem se vrátil a koukám na ty svý stránky a skočím si juknout na analytics, jestli tomu dáváte na frak a vy sem prostě nevlezete. Jako to mi neříkejte, že celou sobotu spíte nebo jste pryč. Jste pryč a nečtete blogy. Ničí vlastně. Jako fakticky to stojí za zamyšlení, protože je tak křivka vskutku ošklivá, když jsou tam Beskydy a najednou Macocha. Takže z toho plyne ponaučení jako podle Haliny, akorát to není jako podle Haliny, protože se to nerýmuje: V pátek chlastej míň, ať můžeš blogy číst.

2 komentáře:

  1. Sorry že sem se taky nepodíval, ale zrovna sem ráno někam jel a shodou okolností se vrátil taky až včera. Jo a nic si z toho nedělej, mě tam taky nikdo nechodí. Měli bysme založit Odborový svaz nedoceněných bloggerů.

    OdpovědětVymazat
  2. Hurley, heh, je to asi osud, třeba jsme se potkali. Svaz beru, seženem ještě pár lidí a rozjedem to pozvolna, naberem členy díky malé internetové kampani a pak to hodíme jako reklamu na Seznam :)

    OdpovědětVymazat