neděle 2. srpna 2009

Zamiloval jsem se. Pětkrát za noc

Když jsem to řekl svému virtuálnímu kamarádovi Kalimerovi, jeho pohotová odpověď nezněla "Do koho?", ale "A kolikrát jsi zasunul?" Nu, abych pravdu řekl, tak ani jednou. Spíš opačně.

Ale myslím, že to by stačilo, nejsme rudá knihovna. Opravdu nejsme. Určitě si stále pamatujete na náš (já, Fluf a Gůdy) "Závod pro hudební debarbaraci", který vymyslel kolega Fluf a posléze se k nám přidal kolega GudMen. O všem vás postupně zpravujeme na našich last.fm žurnálech: můj, Flufův a Gůdyho. A já si v rámci poslechu pustil pár skupin. Konkrétněji Spankrock - Yoyoyoyoyo, Shitdisco - Kingdom of Fear a Metallica - St. Anger.

Drazí čtenáři, bylo to otřesné. Zoufal jsem si. Štvalo mě to. Nudilo mě to. Pomrkával jsem po žiletce. Bál jsem se, že se do mě strefují moje minulé životy, kdy jsem byl jeptiškou (určitě byla pěkně zlobivá). Jen stěží jsem to přežil, opravdu jen stěží (i když na fiaskální Koop a KoRn to nemělo, ti mi aspoň ale nehráli hned po sobě). Někdo z výšky se nade mnou ale pravděpodobně smiloval a co následovalo potom, se zdálo vykoupením za všechny jeptiščiny hříchy. Razorlight - Up All Night. Tady jsem byl vystaven pokušení a samozřejmě jsem neodolal (můj budoucí život se utopí v náloži kravskýho hnoje). Po nich jsem se rozplynul pod taktovkou Kid Loco - Kill Your Darlings. Aby toho nebylo málo, božským způsobem mě znásilnili Sunshine Underground - Raise the Alarm. Nato jsem si dal kafíčko s Just Jack - Overtones a trochu jsme pokecali. Zakončili to úžasní Get Cape. Wear Cape. Fly. - The Chronicles of Bohemian Teenager a já šel spát. Jsem trochu na vážkách, zda použít obrat "nikdy se mi nesaplo líp". Asi ho nepoužiju, ale fakticky jsem si to užil. Taky mi tu stále hrají.

Ale zase si říkám: "Stojí mi to vůbec za tu námahu? Vždyť jsem ani nezasunul."

1 komentář:

  1. Jj souhlas.. pokud si u toho ani nezasuneš, tak to za to nestojí xDD

    OdpovědětVymazat