pondělí 9. března 2009

Škola vs. Seriály? 1:0 na sety!

Jak jsem se tuhle vztekal, že přijít do školy po prázdninách je děsný, tak ještě horší je, když jste v té škole čtrnáct dní, máte před sebou asi sedm novejch seriálů a musíte se učit. Literatura, chemie, děják, zeměpis, matika, biolka, anglina! HIMYM, TBBT, Dexter, Haunted, Carnivale, Jericho, True Blood, DLM, Firefly, Pushing Dasies, Eureka, Heroes. Tak ono jich není sedm? Škola mě svinsky válcuje a se mnou i moji vášeň. Jdu brečet do kouta k evropské literatuře středověku. Někdo by o mě moh natočit seriál

iHyik
(nezkontrolováno)

3 komentáře:

  1. A kde je Lost?! A kde My Name Is Earl, Simpsonovi, Battlestar Galactica, Terminator: TSCC, Two and a half men, United States of Tara, Dollhouse, Californication, Fringe...? A co teprve nebojím se řící kultovní Daria a Freaks and Geeks? A neříkej, že na to bude čas o prázdninách. To je moje odpověď;-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak Lost je tutovka na každý týden, přes to nejede vlak, ve čtvrtek prostě na čtyřicet minut není škola :o) MNIE nesleduju (zatím), BSG mě zatím moc neláká, o TSCChrnoicles nevím vůbec nic a nějak mě to zatím netáhne. Dva a půl chlapa je dobrý, koukal jsem občas na nově. USofTara mi neříká vůbec nic, Dollhouse sleduju, na ten jsem zapomněl, to je fakt, Californication - na tom se pomalu pracuje, Fringe jsem taky omylem vypustil, nějak mě ale přímo nebere. Daria.... mi také nic neříká. Checht, neznalej člověk si myslí, že jsme cvoci (a já to samozřejmě nevyvracím) :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo ste cvoci.. o tom není pochyb xD

    OdpovědětVymazat